Moderne tandklinik

  Nyeste og bedste udstyr

 Behagelig atmosfære

Følg os på Facebook:

Indsættelse af tandproteser

Selvom vi i dag har rigtig gode muligheder inden for tandbevarende behandlinger, så har et stort antal mennesker fortsat behov for aftagelige tandproteser.

Problemer med tandproteser kan afhjælpes

Nogle kan have problemer med, at de aftagelige tandproteser ikke sidder godt. I de fleste tilfælde skyldes dette, at gummerne, som disse tandproteser sidder på, er for lave, men det er der råd for. 

En tandprotese kan blive fastsiddende ved at montere nogle tryklåse i protesen, som så klikkes fast på implantater, som er sat i gummen.

Som hovedregel kan man nøjes med to implantater i undermunden, og fire implantater i overmunden. Er ens egne tandproteser ikke for gamle, passer godt og har et rigtigt bid, så kan disse med stor sandsynlighed bruges i behandlingen.

Ellers starter vi med at fremstille nye tandproteser, som passer optimalt, og derefter isættes implantater og tryklåse.

Få en professionel protesebehandling

Når du lader Husumtandlægerne i Brønshøj/Husum tæt ved Vanløse lave dine tandproteser, så er du garanteret et super professionelt resultat hver eneste gang. Vi tager vores fag meget seriøst, så du kan være sikker på, at vi også vil lave din tandbehandling efter absolut bedste evne.


Vi har stor erfaring i behandlinger med tandproteser. Spørg gerne, så vi kan rådgive om dine muligheder eller beregne priser til dig. Du kan ringe til os på telefon 38 28 09 10 eller sende en e-mail på kontakt@husumtand.dk.

Online

booking​

Åbningstider​

Mandag:​

​07:00 - 18:00

Tirsdag:​

​07:00 - 18:00

​Onsdag:

​08:00 - 15:00

​Torsdag:

​08:00 - 15:00

​Fredag:

​07:30 - 13:00

​Lørdag og søndag:

Lukket

Firmainfo​

Husumtandlægerne I/S

CVR: 27378226

Find tandlægerne

​Frederikssundsvej 282, 1 th., 2700 Brønshøj 

Find tandlægen her »

Kontakt os​

Telefon: 38 28 09 10

E-mail: kontakt@husumtand.dk

★ ★ ★ ★ ★

​Vi har fået 5 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook