Moderne tandklinik

  Nyeste og bedste udstyr

 Behagelig atmosfære

Følg os på Facebook:

Tandkirurgi udføres af dygtige specialtandlæger

Tandlæge Kim S. Morgensen og tandlæge Thomas Foldberg foretager tandkirurgi for vores klinik, sådan at alle operative indgreb kan blive udført helt korrekt og med den samme høje standard lige meget hvilket indgreb, der er tale om.

Få en tryg oplevelse i forbindelse med tandkirurgi

På alle tandklinikker er der visse typer af operationer, hvor tandlægerne vælger at henvise til en specialklinik i tandkirurgi. Det kan være vanskelige visdomstænder, større cyster og så videre.

Vi har valgt at benytte Kim med klinik på Buddingevej i Lyngby, og Thomas i Puggaardsgade, Kbh V. Dette for at udnytte hver deres spidskompetencer, så du får den bedst mulige behandling, uanset hvilken kirurgisk opgave der skal løses.

Tidligere udførte Kim flere kirurgiske behandlinger på vores klinik i Brønshøj/Husum tæt ved Vanløse. Det har han desværre ikke mulighed for længere, men vi arbejder på en løsning, så det igen bliver muligt at få udført større kirurgiske opgaver i eget hus.

Dygtig tandkirurg klarer arbejdet

Kim og Thomas er rigtig dygtige tandkirurger, så vi er glade for, at det er dem, der står for at udføre alt tandkirurgi på vores klinik.


Blandt andet forestår Kim indsættelsen af alle vores implantater, og vi kan oplyse, at vi til dags dato ikke har mistet et eneste af disse! I sundhedsvæsnet er en succesprocent på 100 en sjældenhed.


Vil du høre mere omkring tandkirurgi, så skal du endelig kontakte os! Det kan du gøre ved eksempelvis at sende os en e-mail på kontakt@husumtand.dk eller ved at ringe til os på telefon 38 28 09 10.


Du kan desuden se vores priser her.

Online

booking​

Åbningstider​

Mandag:​

​07:00 - 18:00

Tirsdag:​

​07:00 - 18:00

​Onsdag:

​08:00 - 15:00

​Torsdag:

​08:00 - 15:00

​Fredag:

​07:30 - 13:00

​Lørdag og søndag:

Lukket

Firmainfo​

Husumtandlægerne I/S

CVR: 27378226

Find tandlægerne

​Frederikssundsvej 282, 1 th., 2700 Brønshøj 

Find tandlægen her »

Kontakt os​

Telefon: 38 28 09 10

E-mail: kontakt@husumtand.dk

★ ★ ★ ★ ★

​Vi har fået 5 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook