Moderne tandklinik

  Nyeste og bedste udstyr

 Behagelig atmosfære

Følg os på Facebook:

Tandblegning giver et flot hvidt smil

En meget efterspurgt behandling i dag er tandblegning. Trenden er, at unge som ældre gør væsentlig mere ud af deres udseende nu end for år tilbage, og her er et "hvidt smil" ofte højt på ønskelisten.

Vi anbefaler OPALESCENCE til blegning af tænder

Vi anbefaler hjemmeblegning med materialet OPALESCENCE 16%. Mange betragter dette som markedets bedste middel til en sikker og forudsigelig tandblegning. 

Afblegning af tænderne udføres af vores tandplejer Kristina, som har stor erfaring med dette materiale. Der er tale om natblegning, hvor man sover med individuelt fremstillede skinner, indeholdende blegemiddel, i 10-14 dage.

Vores klinik er beliggende i Husum/Brønshøj tæt ved Vanløse.

Få en professionel tandblegning hos os

Kristina vurderer hver enkelt patient inden afblegningen for at kunne rådgive bedst muligt. Ikke alle tænder bleges lige meget. Generelt kan man sige, at gule/brune tænder bleges mere end grå/blå tænder.

Gennemsnitligt vil en tandblegning lysne tænderne i både over- og undermunden med cirka otte nuancer. Ved at lade en professionel tandplejer stå for din tandblegning, er du sikker på et professionelt resultat.

For at opretholde det opnåede resultat, er det vigtigt de første par dage efter tandblegning at undgå det, som man ved farver mest. Her tænkes blandt andet på rødvin, karry, tobak og lignende.

Hvad koster en tandblegning?

Hos Husumtandlægerne tilbyder vi blegning af tænder til en billig pris, der ligger pænt under gennemsnittet for andre klinikker, som bruger OPALESCENCE. Vores pris på tandblegning er kr. 2.400

Du kan læse mere om vores priser her


Med i denne pris på tandblegning er også en fuldstændig tandrensning, som afsluttes med en pudsning af tænderne. Rensningen foretages cirka en uge før blegningen, og her tages også farveprøve af den nuværende tandfarve, således at resultatet kan kontrolleres.


Der tages aftryk af tænderne i både over- og undermund, således at der kan fremstilles blegeskinner, som passer individuelt til ens tænder. Efter cirka en uge udleveres materialet til din tandblegning på klinikken, hvor proceduren grundigt gennemgås og skriftlig vejledning medgives. 


Bestil tid til blegning af dine tænder

Kontakt os når du skal have foretaget en tandblegning. Vi kan fanges på e-mail kontakt@husumtand.dk eller telefon 38 28 09 10.

Vi tilbyder derudover også kosmetisk tandpleje, hvis du ønsker at få påsat et smykke eller plastfyldning. Læs mere om det her.

Book tid

Vedr. Coronasmitte

OBS!   Du skal ikke længere bære mundbind på klinikken. 

​KÆRE PATIENTER HOS HUSUMTANDLÆGERNE

Regeringen og Sundhedsstyrelsen har åbnet op for, at vi kan tilbyde en mere "Almindelig" hverdag på klinikken.

Der kan igen bestilles tider til undersøgelse Online. 

Aftaler til alle andre behandlinger, skal bestilles på vores telefon - 38 28 09 10

Klinikken er igen åben  på vores normale tider, som ses nederst på siden.

Det er dog ikke en helt "Almindelig" hverdag. Der er mange nye procedurer vi skal følge, for at vi alle kan være trygge.

  • Hvis du har Feber, Hoste, Ondt i halsen, Hovedpine, Muskelømhed eller Åndenød må du ​IKKE gå ind på klinikken, men skal kontakte din læge
  • For at begrænse smitte risikoen i venteværelset, må pårørende ikke komme ind på klinikken

                                    Vi ser frem til at møde dig igen i trygge rammer

​​

MVH Husumtandlægerne. 

Åbningstider​

Mandag:​

​10 - 18  (Tlf  09 -17)

Tirsdag:​

​07.30 - 15.30  (Tlf  08 - 15)

​Onsdag:

​08 - 15  (Tlf  08 - 15)

​Torsdag:

​08  -  15  (Tlf  08  - 15)

​Fredag:

​07:30  -  13  (Tlf  08 - 13)

​Lørdag og søndag:

Lukket

Firmainfo​

Husumtandlægerne I/S

CVR: 27378226

Find tandlægerne

​Frederikssundsvej 282, 1 th., 2700 Brønshøj 

Find tandlægen her »

Kontakt os​

Telefon: 38 28 09 10

E-mail: kontakt@husumtand.dk

★ ★ ★ ★ ★

​Vi har fået 5 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook